اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص امتحانات پایان ترم

مشاهده اطلاعیه...

اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص امتحانات پایان ترم

با توجه به دستورالعمل ابلاغی معاونت محترم  آموزشی وزارت علوم  تحقیقات و فناوری در خصوص چگونگی ارزشیابی پایانی و برگزاری امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹ – ۹۸ ، شورای دانشگاه در جلسه ۱۳۹۹/۰۳/۱۱ در جهت‌ حفظ سلامتی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، مصوبات زیر را در خصوص  نحوه ی برگزاری امتحانات پایان ترم داشته اند  که توجه شما را به آن جلب می نماید:
۱-    امتحان پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸، برای اغلب دروس نظری (بجز موارد استثنایی) به صورت مجازی برگزار می گردد.
۲-    امتحان پایان ترم در بازه سه هفته ای از تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۰۷ الی ۱۳۹۹/۰۴/۲۶ برگزار می گردد.
با توجه به بازه فوق، برنامه جدید امتحانات  بزودی در سامانه آموزشی دانشگاه بروز رسانی  و به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.

۳-    تاریخ و نحوه  امتحان دروس نظری که برگزاری آزمون پایانی به صورت مجازی در بازه فوق امکان پذیر نباشد، به همراه دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی، به زودی اطلاع رسانی می گردد.

۴-نحوه برگزاری آزمون دروس مختلف به صورت تشریحی، تستی و یا تستی-تشریحی خواهد بود که به زودی و به تفکیک به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.

۶- برگزاری آزمون مجازی پایانی از طریق سامانه یارا انجام خواهد گرفت؛ لذا ضروری  است کلیه  دانشجویان نسبت به نصب و راه اندازی آن اقدام نمایند.

۷- دانشجویانی که قبلا تقاضای حذف بعضی دروس را داده بودند و اکنون به هر دلیل از تقاضای خود منصرف شده اند، حداکثر تا پایان روز ۲۱ خرداد می توانند اصلاحیه حذف دروس را از طریق crm به کارشناس رشته ارسال نمایند؛ در غیر اینصورت، دروس مورد تقاضای قبلی از انتخاب واحد آنها حذف خواهد شد.

۸- دانشجویانی که دسترسی به اینترنت پرسرعت و مطمئن در بازه امتحانات و یا به هر دلیل امادگی لازم برای شرکت در امتحان پایان ترم را ندارند، می توانند، تا پایان وقت  اداری روز ۲۱ خرداد برای حذف ترم و بدون احتساب در سنوات از طریق سامانه سجاد، و برای تقاضای حذف دروس به کارشناس رشته از طریق crm اقدام نمایند(حدف دروس و یا حدف ترم شامل تخفیف شهریه می گردد).
تاکید میگردد بخشی از نمرات ترم، انجام تمرین، تکالیف و ... ارسالی از طرف مدرسین خواهد بود که می بایست به موقع دانشجویان عزیز نسبت به انجام آن مبادرت نمایند. لذا روزانه به سامانه یارا مراجعه و با اساتید از طریق پیام رسان سامانه در ارتباط باشید.

اطلاعیه های تکمیلی بزودی ارسال خواهد شد.

دانشجویان عزیز
ضمن عذر خواهی و پوزش از شرایط سخت به وجود آمده برای اکثر دانشگاه های دنیا، و سپاس از تحمل شرایط،

لطفا به موارد زیر توجه فرمایید:

۱. حتما سامانه یارا را در سیستم و یا گوشی تلفن همراه خود نصب و روش کار با آن را فرا گیرید.

۲. نحوه بارگزاری فایل و ارسال پاسخ به تمرین ها را تست و اشکالات احتمالی را رفع کنید تا در آزمون پایان ترم دچار مشکل نشوید.

۳. اساتید بین ۸ تا ۱۰ نمره را در طول ترم ارزیابی خواهند کرد و تمرین های متعددی را تا کنون ارسال نموده اند و در مدت باقیمانده ممکن است تعداد بیشتری در سامانه قرار دهند، لذا  هر روز به سامانه یارا مراجعه نمایید.

۴. به اطلاعیه های مندرج در سایت و کانال ها توجه فرمایید.

۵. دسترسی به اینترنت پرسرعت برای شرکت در آزمون بسیار ضروری می باشد.

با تشکر
معاونت آموزشی دانشگاه