دکتر ذکریازاده، عضو هیات علمی دانشگاه علم و فناوری مازندران؛ پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر ایرانی شد

کسب افتخار بزرگی دیگر ...

«دکتر علیرضا ذکریازاده» عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه علم و فناوری مازندران، به عنوان پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر ایرانی معرفی شد.

دکتر علی طهماسبی معاون امور آموزشی و پژوهشی دانشگاه علم و فناوری مازندران با اعلام این خبر گفت: بر اساس اعلام مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، «دکتر علیرضا ذکریازاده» عضو هیات علمی گروه مهندسی برق، در زمره "پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی" قرار گرفت.

شایان ذکر است این فهرست بر اساس پردازش‌هایی که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بر روی داده‌های منتشر شده در دو پایگاه ESI و WOS انجام داده، شناسایی و استخراج شده است.